محققان علت تمایل بیماران آایمر به حفظ خاطرات موسیقی را شناسایی کرده اند. محققان بنیاد Pasquale Margal در اسپانیا، که در تحقیقات علمی در مورد بیماری آایمر تخصص دارد، کشف کردند که چرا خاطرات مرتبط با موسیقی همچنان در مراحل پیشرفته در بیماران آایمر حفظ می شود. محققان دریافتند که برخی از آهنگ های مرتبط با تجربیات شخصی، بخش هایی از مغز را غیر از آنهایی که در فرآیند حافظه نقش دارند، فعال می کنند.

این بنیاد در بیانیه ای توضیح می دهد که حافظه معمولی به یک شبکه عصبی مجازی (DMN) متصل است. بر این اساس، یادآوری وقایع بیوگرافی مربوط به قطعات خاصی از موسیقی با محرک های شنیداری و دیداری مرتبط است. این مطالعه که توسط مرکز تحقیقاتی Pascual Margal و مرکز تحقیقات مغز بتا بارسلونا (BBRC) ترویج شد، تحریک مغناطیسی شبکه های مغزی را شناسایی کرد که هنگام گوش دادن به موسیقی مرتبط با حافظه و همچنین موسیقی غیرمرتبط با حافظه فعال می شوند.

با مقایسه این دو، محققان شبکه مغزی خاصی را برای دستیابی به خاطرات بیوگرافی مربوط به قطعات موسیقی که شرکت کنندگان به آن گوش می دادند، کشف کردند. این واقعیت نشان می دهد که رابطه بین موسیقی و خاطرات زیربنایی آن از طریق توجه (انتخاب محرک) و شناخت خواهد بود، بر خلاف روش طبیعی به خاطر سپردن تجربیات، که معمولاً مربوط به شبکه عصبی مجازی تحت تأثیر مراحل اولیه بیماری آایمر است.

بر اساس این مطالعه، اکثر مردم یک "موسیقی" از زندگی خود دارند، گروهی از قطعات خاص موسیقی که ارتباط نزدیکی با تجربیات زندگینامه دارند. خاطرات بیوگرافی و گوش دادن به موسیقی فرآیندهای ذهنی پیچیده ای هستند که توسط شبکه های عصبی مختلف هدایت می شوند. هدف از این مطالعه تعیین نحوه تعامل هر دو شبکه با مطالعه تصویربرداری تشدید مغناطیسی عملکردی (fMRI) روی 31 شرکت کننده سالم بود.

کارلوس فال، محقق گروه تحقیقاتی تصویربرداری عصبی BPRC، می گوید: <<این نوع تحقیقات می تواند راه را برای مطالعه اینکه چگونه موسیقی می تواند خاطراتی ایجاد کند که در غیر این صورت از دست می رفتند، هموار کند. بنیاد پاسکال مارگال این ایده را ترویج می کند که درک بهتر اتصال شبکه های عصبی می تواند به سازماندهی عملکرد مغز و طراحی درمان ها برای تقویت خاطرات بیوگرافی در مراحل اولیه بیماری آایمر کمک کند.

نظر روانشناسان درباره تاثیر موسیقی در بهبود بیماری آایمر

رضا فریدی، روانشناس بالینی درباره تاثیر موسیقی در بهبود بیماری آایمر گفت: بیماری آایمر یکی از شایع ترین علل افت ذهنی است.

وی گفت: یکی از چالش های بزرگی که امروزه سالمندان با آن مواجه هستند افزایش بیماران مبتلا به آایمر است.

وی گفت: بیماری آایمر یک اختلال چند عاملی است که هر یک از این عوامل مرتبط با سن، پیشرفت درمان و مداخلات بالینی را دشوار می کند. و توانایی موسیقی در کاهش علائم زوال عقل با دسترسی به خاطرات از دست رفته، بهبود خلق و خو و مهارت های ارتباطی، موسیقی درمانی می تواند به عنوان یک مداخله موثر در خانه ها، مراکز شبانه روزی و خانه های سالمندان مورد استفاده قرار گیرد.

فریدی گفت: در سال های اخیر موسیقی به عنوان یک درمان با کیفیت برای انواع اختلالات سیستم عصبی مرکزی از رفتارهای مرتبط با زوال عقل تا اختلالات شبه اسکیزوفرنی و بیماری آایمر، پارکینسون، درد، اوتیسم، اضطراب و افسردگی معرفی شده است. .

این روانشناس بالینی افزود: همچنین باید توجه داشت که با توجه به شرایط سخت زندگی در جامعه امروزی که استرس و فشارهای روانی افزایش یافته است، داشتن روابط اجتماعی و آموزش موسیقی عامل مهمی در پیشگیری و پیشگیری از بیماری آایمر است. کمک زیادی می کند.

او گفت: <<موسیقی قدرت الهام بخشیدن و سرگرم کردن را دارد. همچنین دارای اثرات روانی قوی است که می تواند سلامت و رفاه شما را بهبود بخشد. به جای اینکه به موسیقی به عنوان یک سرگرمی فکر کنید، برخی از مزایای ذهنی عمده ای را که موسیقی به زندگی شما می آورد در نظر بگیرید. ممکن است متوجه شوید که با گذشت زمان با انگیزه تر، شادتر و آرام تر می شوید.

این روانشناس بالینی گفت: برای یادگیری موسیقی محدودیت سنی وجود ندارد و هیچ وقت برای پرداختن به آن دیر نیست و همانطور که گفته شد موسیقی روی افراد مسن نیز تاثیر می گذارد. وی گفت: موسیقی از مغز در برابر بیماری هایی مانند زوال عقل و آایمر. از مهارت های شناختی محافظت و بهبود می بخشد. افراد مسن تری که به فعالیت های موسیقی می پردازند یا سابقه موسیقی دارند، انعطاف پذیری ذهنی بیشتری دارند و بعداً دچار اختلال حافظه می شوند.

وی ادامه داد: به هر حال تاثیر موسیقی بر مغز غیرقابل انکار است. موسیقی همواره بخش مهمی از فرهنگ هر جامعه در طول زمان بوده است. در جشنواره های ملی و محلی، ورزش های باستانی، حتی آیین های مذهبی ما، نقش مهمی در موسیقی دارند. این روانشناس بالینی خاطرنشان کرد: موسیقی می تواند عواطف انسان را در حالت شادی و غم، در خلوت و با هم بودن، در عروسی و عزا کنترل کند و تاثیر آن را چند برابر کند.

زندگینامه امیر کریمی خواننده خوش صدا و با سابقه پاپ

زندگینامه احسان خواجه امیری خواننده مطرح موسیقی پاپ

معرفی گروه موسیقی هوروش بند (بخش سوم)

معرفی گروه موسیقی هوروش بند (بخش دوم)

معرفی گروه موسیقی هوروش بند (بخش اول)

مروری بر زندگی امیرعباس گلاب خواننده و آهنگساز توانای کشور

موسیقی پاپ چیست؟ رل موزیک

موسیقی ,شبکه ,خاطرات ,حافظه ,محققان ,آایمر ,مربوط به ,مرتبط با ,بیوگرافی مربوط ,عصبی مجازی ,است بر
مشخصات
آخرین جستجو ها